2022-06-12 10:19:48

Dan sporta

Nakon dvije godine pauze, u petak 27.5. u našoj školi je ponovno održan Dan sporta, tradicionalna manifestacija, promocija sporta, zdravlja i aktivnog života učenika naše škole.

Ove godine održali smo susrete u tri različita sporta u čak 10 različitih kategorija. Sportovi u kojima su se djeca natjecala, bili su stolni tenis, badminton i prvi puta šah kao pokazni sport.

Osobita zanimljivost ovogodišnjeg natjecanja bila je da su se prijaviti mogli i učitelji u svim kategorijama, a o kvaliteti natjecanja i mogućnostima učenika naše škole, govori činjenica da su u svim kategorijama naslov uzeli učenici. Premda je rezultat manje važan, valja istaći i pobjednike po kategorijama. Stolni tenis (5. i 6. razredi) Jakovac i Ličko, (7. i 8. razredi) Đevenica i Santos, badminton (5. i 6. razredi) D. Matić i Santos, (7. i 8. razredi) Mileusnić i Šuto, šah (5. i 6. razredi) Furač i šah (7. i 8. razredi) I. Matić. Čestitamo svim takmičarima. te se posebno zahvaljujemo učiteljima bez čije pomoći ne bi bilo moguće održati natjecanje.

Prof. Hrvoje Đurak

Neke od fotografija možete vidjeli klikom na sliku.

 


Osnovna škola Ivana Meštrovića Zagreb